Diep vanbinnen weet jij wat goed voor je is, en waar je blij van wordt. Je kent jezelf en je weet wat je in je mars hebt.

Ook weet je dat het leven meer is dan klaarstaan voor anderen, en geleefd worden door de waan van de dag. 

Dit ‘weten’ en ‘voelen’ helpt je alleen niet verder. Sterker nog, het is behoorlijk frustrerend en vermoeiend om dat ‘diepe weten’ regelmatig te voelen knagen zonder dat je ziet welke stappen je kunt zetten.

Ik weet hoe je je voelt: Het is alsof je niet de persoon bent die je kan zijn. Je wilt de sleur doorbreken, je wilt niet langer uitgeput zijn, je bent er klaar mee dat het nooit goed genoeg is.

En er is een schreeuw in je... een verlangen naar ruimte voor jezelf, een leven dat werkelijk voor jou bestemd is.

Tijdens een 1-op-1 traject gaan we intensief aan de slag en werken we samen aan het vormgeven van jouw leven op jouw voorwaarden.

We maken ruimte voor jouw behoeftes en verlangens en jouw zielsmissie. Dit doen we zonder strenge leefregels en strakke schema’s, want daar geloof ik niet in.

Het is tijd voor JOU

Elk kwartaal heb ik een aantal plekken beschikbaar voor persoonlijke 1-op-1 coaching. Dit is speciaal voor vrouwen die verlangen naar verdieping van hun proces en verbinding met anderen. Persoonlijke ontwikkeling kan heel eenzaam zijn als je in je directe omgeving niemand hebt aan wie je je kunt spiegelen of optrekken. 

Tijdens een 1-op-1 traject pakken we - met boeken - de thema’s aan waar jij aan wilt werken. Dit betekent dat we een traject opzetten rondom één boek, of dat we iedere maand de diepte ingaan aan de hand van een ander boek.

We focussen we op het doorbreken van niet helpende patronen en werken we aan het versterken van je gezonde stuk. In ons contact draait alles om het maken van de vertaalslag van ‘weten’ en ‘begrijpen’ naar voelen en integreren.

Omdat voelend leren leven zo spannend, nieuw en overweldigend kan zijn, gebruiken we boeken als anker en rustpunt waar we steeds opnieuw naar terugkeren. Op deze manier bewaken we de kwaliteit, continuïteit en diepgang van je traject én kunnen we ons tijdens onze contactmomenten volledig richten op jouw reis van je hoofd naar je hart en de blokkades die je hierin tegenkomt.

1-op-1 coaching

Als er iemand is die je mee kan nemen op een persoonlijke ontwikkelingsreis, dan is het Janneke wel. Ze leest met een grote liefde voor het leven en een onophoudelijke drive om zichzelf én anderen verder te brengen qua persoonlijke groei. Van haar subtiele aandacht voor woorden, zinnen en verhalen in combinatie met haar scherpe observatievermogen heb ik veel over mezelf kunnen leren. Ik ben fan!

wieske

We zijn zo gewend om buiten onszelf te zoeken naar antwoorden, bevestiging en goedkeuring… Maar het bijzondere is:

Diep in jou zit ongelooflijk veel wijsheid opgeslagen. Diep vanbinnen weet jij wat je blij maakt en wat je voldoening geeft.

Daar mag je op leren vertrouwen.

Maar er zijn natuurlijk redenen waarom je nu niet in contact staat met deze wijsheid of de wijsheid wel hoort en voelt, maar er niet naar handelt. Daar gaan wij samen mee aan de slag.

In een 1-op-1 traject kijken we terug, blikken we vooruit én staan we stil bij wat nu is. Ons doel: Leren begrijpen en doorvoelen waar bepaald gedrag vandaan komt zodat je oude patronen blijvend kunt loslaten en echt vrij bent om te experimenteren met nieuw, gezond gedrag en je vrij van angsten en belemmerende overtuigingen je toekomst kunt vormgeven.
 

De wijsheid die je zo wanhopig zoekt, zit in je...

Misschien heb je al enorm veel werk verricht op dit gebied en weet jij heel goed hoe je stil kunt zijn met jezelf en waar je naartoe wilt met je leven. Maar hoe transformeer je je huidige leven naar het leven waar je naar verlangt? Waar moet je in godsnaam beginnen? En hoe krijg je je omgeving mee?

In mijn coaching leer ik je de tools die je nodig hebt om elke dag een kleine stap te zetten waarmee je al je dromen, verlangens en ideeën omzet in kleine, concrete stapjes.

Natuurlijk kun je met zelfhulpboeken of een (online) cursus een heel eind komen. Maar uiteindelijk gaat niets je meer ondersteunen dan een persoon die je spiegelt, steunt en toejuicht. Iemand die uit eigen ervaring weet hoe iets voelt of is. Iemand die de grote lijn bewaakt. Iemand die jou écht ziet en die ervoor zorgt dat het traject je proces volledig ondersteunt.

Het werk doe je zelf, maar je bent niet alleen.

Een gesprek met Janneke is een van de beste cadeaus die je jezelf kunt geven. Onze gesprekken zijn oprecht, vol aandacht en zonder oordeel. Na afloop bruis ik van energie.

cecile

Thema's waarmee we aan de slag gaan

je grenzen leren voelen en bewaken

vol overtuiging je eigen pad bewandelen

regie nemen in plaats van geleefd worden

Gun jezelf een
lihter en kleurrijker leven!

JE Zelfvertrouwen (her)vinden om daadwerkelijk aan de slag te gaan

afrekenen met angst en onzekerheid

JE energie (her)vinden om concrete stappen te zetten

Het helen van wonden, teleurstellingen, schaamte en verdriet

ONGEZONDE PATRONEN DOORBREKEN voor duurzame gedragsverandering

In gesprekken is Janneke meelevend en doortastend. Ze helpt me verder door de juiste vragen te stellen. Ze weet dingen precies goed te verwoorden.

JESSICA

boek een kennismaking

💫 Een 1-op-1 traject duurt 4 maanden
💫 We starten met een live kick-off in de natuur (1.5-2 uur) waarin we bespreken waar je over 4 maanden wilt staan.
💫 Jouw persoonlijke wensen en behoeften vertalen we na de kick-off naar een helder en geïnspireerd trajectplan.
💫 Zodra we beiden volledig achter het trajectplan staan (hier nemen we max. een week voor) gaan we van écht start en hebben we elke 2 weken een sessie van 45 minuten via videobellen (7 sessies in totaal).
💫  De laatste sessie (1.5-2 uur) ontmoeten we elkaar opnieuw in de natuur.

Om samen fijn de diepte in te kunnen, is een wederzijdse klik en een grondige voorbereiding ongelooflijk belangrijk. Voorafgaand aan het traject plannen we daarom een kennismakingsgesprek in. Ik hoor dan graag je verhaal. Voelen we beiden de klik? Dan gaan we samen aan de slag!

Hoe ziet een 1-op-1 traject eruit?

Het is tijd om naar je diepste verlangens te luisteren. Om de sterke, wijze vrouw die in je zit aan te spreken. Om je zielsmissie te ontdekken of vorm te geven. Het is tijd voor JOU.

Foto's door By Nouchka
© 2021-2023 School of Books
|     Website door Studio Above     |
Design door Studio Above | Foto's door By Nouchka