Iedere week een nieuwe aflevering van je favoriete podcast

Speciaal voor jou vertaal ik al mijn boekenkennis en levenservaring naar inspirerende podcastafleveringen, zodat jij je blijft ontwikkelen en deze kennis praktisch leert toepassen zonder dat je veel tijd kwijt bent aan research.

Boekenwijsheid is leuk, maar het draait natuurlijk allemaal om de vertaalslag van boekenwijsheid naar concrete actie in je eigen leven. En dat is wat we in deze podcast ook gaan doen.

Samen gaan we op zoek naar emotionele vrijheid, naar ruimte voor dromen en verlangens, naar rust en ontspanning, en - heel belangrijk - we gaan op zoek naar plezier. Ben je net als ik nooit uitgeleerd en hou je van goede gesprekken, lekker lezen en zelfontwikkeling, dán zit je hier goed! Wil je nooit meer iets missen? Abonneer je dan op mijn podcast!

Luister hier of in je favoriete podcast-app

apple podcast

School of Books - De podcast

spotify

School of Books - De podcast

“Mensen zijn vaak heel wijs als je tijd neemt voor een goed gesprek met elkaar.“ - Janneke in aflevering #1

Kennis opslurpen, lezen, groeien dat is wat ik het allerliefste doe, én waar ik een tijd geleden mijn baan voor heb opgezegd.

School of Books is er voor iedereen die hongerig is naar groei en verbinding. Speciaal voor jou heb ik al mijn boekenkennis en levenservaring vertaald naar mooie online programma’s, zodat jij je persoonlijk blijft ontwikkelen en deze kennis praktisch leert toepassen. Samen ontdekken we waar de ruimtes in je leven zitten, zodat je eindelijk kunt zijn wie je bent.

Over Janneke Kuipers, oprichter van School of Books

meer over mij

Foto's door By Nouchka
© 2021-2023 School of Books
|     Website door Studio Above     |
Design door Studio Above | Foto's door By Nouchka