Aan de slag met The Artist's Way. Durf jij het aan?

Tijdens dit 1-op-1 traject maken we ruimte voor jouw behoeftes en verlangens en bouw Je jouw leven rondom jouw zielsmissie

optie 1

Je voelt dat het anders kan, maar je weet niet exact hoe & wat. Je weet dat het leven meer is dan klaarstaan voor anderen en geleefd worden door de waan van de dag maar je hebt géén idee hoe je de huidige koers van je leven kunt bijsturen. Samen ontdekken we (opnieuw) wat je inspireert en wat je drijfveren zijn. Je ruimt blokkades op en experimenteert met nieuw gedrag. De energie en het zelfvertrouwen die tijdens dit traject vrijkomen, zet je in om vanuit een diepe innerlijke motivatie een leven voor jezelf te creëren dat goed bij je past en dat je daardoor ook kunt volhouden.

Hier sta jij nu

optie 2

Je kent je behoeftes en verlangens en je hebt een (vaag tot redelijk concreet) idee van je zielsmissie. Maar hoe transformeer je je huidige leven naar het leven waar je naar verlangt? Waar moet je in godsnaam beginnen? Met The Artist's Way vertaal je je dromen en verlangens naar concrete stappen. Iedere dag opnieuw stem je af op je innerlijke wijsheid en leer je nieuwe tools waarmee je al je dromen, verlangens en ideeën omzet in kleine, concrete stapjes. Je zult versteld staan van de enorme verschuiving die 16 weken gestructureerd en geïnspireerd investeren in jezelf teweegbrengt.

De combinatie van The Artist's Way en 1-op-1 coaching is heel krachtig. Als je The Artist's Way serieus aanpakt, dan zet je nogal wat in gang en dat voelt afwisselend eenzaam, overweldigend, beangstigend en fantastisch.

Door samen met mij aan de slag te gaan, ben je verzekerd van non-stop support én een traject op maat. Tijdens onze 1-op-1 sessies is er ruimte voor verdiepende oefeningen en richten we ons op jouw reis van je hoofd naar je hart.

Natuurlijk kun je met zelfhulpboeken of een (online) cursus een heel eind komen. Maar uiteindelijk gaat niets je meer ondersteunen dan een persoon die je spiegelt, steunt en toejuicht. Iemand die uit eigen ervaring weet hoe iets voelt of is. Iemand die de grote lijn bewaakt. Iemand die jou écht ziet en die ervoor zorgt dat het traject je proces volledig ondersteunt.

Het werk doe je zelf, maar je bent niet alleen.

1-op-1 coaching

Na 4 maanden... 

Heb je meer energie en zelfvertrouwen

handel je eenvoudiger vanuit je intuïtie

Leef je vanuit enthousiasme ipv discipline

Gun jezelf een
lihter en kleurrijker leven!

ben je daadkrachtig en doelgericht vanuit zachtheid

heb je leren verstillen en vertragen

leg je makkelijker verbinding met jezelf en anderen

heb je een duidelijk doel en blijf je uit jezelf in beweging

zet je elke dag zelfstandig dromen & verlangens om in concrete actie

Als er iemand is die je mee kan nemen op een persoonlijke ontwikkelingsreis, dan is het Janneke wel. Ze leest met een grote liefde voor het leven en een onophoudelijke drive om zichzelf én anderen verder te brengen qua persoonlijke groei. Van haar subtiele aandacht voor woorden, zinnen en verhalen in combinatie met haar scherpe observatievermogen heb ik veel over mezelf kunnen leren. Ik ben fan!

wieske

Een gesprek met Janneke is een van de beste cadeaus die je jezelf kunt geven. Onze gesprekken zijn oprecht, vol aandacht en zonder oordeel. Na afloop bruis ik van energie.

cecile

In gesprekken is Janneke meelevend en doortastend. Ze helpt me verder door de juiste vragen te stellen. Ze weet dingen precies goed te verwoorden.

JESSICA

boek een kennismaking

💫 Een 1-op-1 traject duurt 4 maanden
💫 We starten met een live kick-off in de natuur (1.5-2 uur) waarin we bespreken waar je over 4 maanden wilt staan
💫 Je gaat zelfstandig aan de slag met The Artist's Way, ik ben op werkdagen beschikbaar voor al je vragen
💫 Elke 2 weken hebben we een sessie van 45 minuten via videobellen
💫 De laatste sessie (1.5-2 uur) ontmoeten we elkaar opnieuw in de natuur

Om samen fijn de diepte in te kunnen, is een wederzijdse klik ongelooflijk belangrijk. Voorafgaand aan het traject plannen we daarom een kennismakingsgesprek in. Ik hoor dan graag je verhaal. Voelen we beiden de klik? Dan gaan we samen aan de slag!

Hoe ziet een 1-op-1 traject eruit?

Het is tijd om naar je diepste verlangens te luisteren. Om de sterke, wijze vrouw die in je zit aan te spreken. Om je zielsmissie te ontdekken of vorm te geven. Het is tijd voor JOU.

Foto's door By Nouchka
© 2021-2023 School of Books
|     Website door Studio Above     |
Design door Studio Above | Foto's door By Nouchka