Online cursus Onderweg naar jezelf

ERVAar HOE EENVOUDIG, CONCREET EN TOEGANKELIJK 'VERSTILLEN' KAN ZIJN

Leer in 7 modules moeiteloos voor jezelf kiezen. elke dag opnieuw
de videolessen zijn Eenvoudig via je laptop en telefoon te volgen

Voor vrouwen die altijd klaarstaan voor anderen en die dit patroon willen doorbreken

Ja, dit wil ik voor € 249,-

“Met originele en makkelijk toepasbare oefeningen laat Janneke zien hoe gemakkelijk het is om in te checken in je lijf en je gedachten tot rust te brengen. Je krijgt handige tips hoe je deze tools kunt verankeren in je dagelijks leven. Echt een aanrader om even te verstillen in deze drukke tijd.”

- ANGELA

Hoe zou jouw leven eruit zien als je je door je intuïtie laat leiden?

✨ Zou jij net als ik meer kleur dragen?
✨ Zou je nog dezelfde baan hebben?
✨ Zou je vaker ‘gewoon’ iets doen omdat je daar zin in hebt?
✨ Zou je vrijer kunnen ademhalen?
✨ Zou je minder geleefd worden?
✨ Zou je je energieker voelen?
✨ Zou je ‘s nachts niet meer wakker liggen met dat vreselijke knagende gevoel van ‘Is dit het nou?’

Pas als je diep vanbinnen die stem van je intuïtie hoort en pas als je voelt hoe JOUW droomleven eruit ziet, kun je passende actie ondernemen en het leven creëren dat echt bij je past.

Verstillen. Daar begint het mee. Voelend leren leven, je intuïtie leidend laten zijn, afstemmen op de wijsheid die in je zit.

Het staat en valt met de skill 'verstillen'.

Geef jezelf een groots cadeau...

verstillen WIL IK leren!

Verstillen brengt je zelfvertrouwen en energie om de juiste stappen te zetten op jouw unieke levenspad. Zodra momenten van verstilling voor jou net zo vanzelfsprekend worden als tandenpoetsen, dan zorgen al die kleine, kostbare momenten met jezelf tezamen voor een explosie van kleur in je leven, omdat je naar je intuïtie leert luisteren. 

Verlang jij naar thuiskomen bij jezelf?

Verlang je naar meer verbinding met jezelf?

Ik leer het je graag.

Liefs, Janneke ❤️

Oefenen met verstillen. Zonder dat het zweverig wordt.

Als je heel eerlijk bent, verlang je wel naar rust en ruimte maar ben je er tegelijkertijd ook bang voor. Wat als je gaat voelen en je overvallen wordt door verdriet, spijt, angst of erger nog: boosheid? Op de automatische piloot doorgaan biedt je stiekem bescherming tegen de emoties die je er liever niet laat zijn. 

Je bent bang voor de ontmoeting met jezelf

Zelfs als je een uurtje voor jezelf hebt, voel je geen ruimte en energie om naar binnen te keren. Je hebt geen idee waar je moet beginnen als het over 'verstillen' of 'inchecken bij jezelf' gaat en je bent al blij dat je de vaatwasser nog even hebt kunnen uitruimen.

Je bent te moe en opgejaagd

Heel soms is dat moment voor jezelf er ineens, omdat vrienden hebben afgezegd of omdat al je kinderen toevallig tegelijkertijd een speeldate buitenshuis hebben en de schoonmaakster die ochtend net is geweest. Wat nu? Je hebt géén idee, want dit komt nooit voor. Met een ongemakkelijk gevoel zet je Netflix aan en ondertussen speel je Instagram uit op je telefoon. Voordat je het weet is je moment van 'rust' voorbij. Je voelt helemaal leeg.

Je weet niet wat je wél wilt

Elke dag opnieuw zitten er te weinig uren in je dag voor alles wat je moet, laat staan dat er tijd is voor de dingen waar je naar verlangt. Je hebt geen tijd voor momenten voor jezelf, je hebt geen tijd voor 'verbinding met jezelf'. Je hebt deadlines! Een huishouden! Vrienden en familie!

Je hebt geen tijd

Blijf jij graag hangen in een opgejaagd, overvraagd en kleurloos leven? Of kies je eindelijk voor jezelf en het leven dat werkelijk voor jou bestemd is?

je weet dat het leven meer is dan productief, efficiënt, dienstbaar en uitgeput zijn, maar...

ik doorbreek dit patroon

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt...

je hebt ervaren hoe eenvoudig, concreet en toegankelijk 'verstillen' kan zijn

je weet welke manieren van verstillen goed bij jou passen

je kunt jezelf voortaan steunen in de drukte/chaos van alledag

je hebt ervaren dat je op jezelf kunt bouwen en dat je niet bang hoeft te zijn voor (een vloedgolf aan) emoties

“Je hebt een heel uniek en verfrissend concept bedacht. Wat ik tot nu toe van je heb gelezen, gehoord en gezien heeft mijn vuurtje opnieuw aangewakkerd. Je openheid is heel waardevol en ik ben benieuwd wat dit me gaat brengen.”

- alice

✅ Voor uitgeputte vrouwen die voelen dat het anders kan, maar die niet weten hóé
✅ Voor vrouwen die altijd klaarstaan voor een ander en zichzelf nóg geen momenten voor zichzelf gunnen
✅ Voor vrouwen die met meer energie en meer plezier door het leven willen gaan
✅ Voor vrouwen die willen leren hoe ze leuke en haalbare oplaadmomenten voor zichzelf kunnen organiseren
✅ Voor vrouwen die nieuwsgierig zijn naar verstillen maar die het concept nog een beetje onwennig vinden
✅ Voor vrouwen die het spannend vinden om stil te zijn met zichzelf en die het fijn vinden om dat onder begeleiding te leren
✅ Voor vrouwen die het leuk vinden om een zelfonderzoek en persoonlijke groei te doen en die de transformerende kracht kennen van kleine stappen zetten en eenvoudige oefeningen doen

❌ Deze online cursus is niet voor jou als je zoekt naar een quick fix voor al je problemen
❌ Deze online cursus is niet voor jou als je op zoek bent naar strakke schema’s en strenge leefregels

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Ja, ik doe mee!

*koop een kaartje en krijg twee jaar lang toegang tot de online leeromgeving van school of books
*de online cursus bestaat uit 7 modules en bevat ruim 40 videolessen
*na aankoop ontvang je drie maanden lang enthousiaste mails die je gemotiveerd houden
*eind juni 2022 openen de deuren en kun je meteen starten
*de investering in jezelf is € 249,- incl. btw (betalen in twee termijnen van € 128,- incl. btw IS MOGELIJK)

Praktische informatie

'Als je eenmaal weet hoe je stil kunt zijn met jezelf, dan ben je niet meer te stoppen!'

- Janneke van school of books

Je staat de hele dag in verbinding met vrienden, familie, collega's, vage kennissen én met het nieuws van over DE HELE WERELD en dat veroorzaakt chronische stress.

Verlang je naar ontspanning en rust maar voelt jezelf stilzetten en mediteren onhaalbaar door een onrustig, knagend gevoel vanbinnen?

In deze online cursus leer je hoe je op een zachte manier een moment van verstilling voor jezelf kunt organiseren. Door eventjes uit contact te gaan met de wereld en stil te zijn met jezelf.

Ik geloof dat iedereen stappen kan zetten richting een grootser en kleurrijker leven, waar je ook staat, hoe je leven er op dit moment uitziet. Er is altijd ruimte voor groei.

Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor jou.

Stop met voortdurend over je grenzen gaan

Ja, ik doe mee!

*Een kalm hoofd en een vol hart
*meer energie en zelfvertrouwen om stappen te zetten op jouw unieke levenspad
*een explosie van kleur in je leven zodra het je lukt om momentjes van verstilling net zo vanzelfsprekend te laten worden als tandenpoetsen (en dat lukt je!)
*een warm en verbonden gevoel met jezelf

Mogelijke bijwerkingen van deze cursus ;)

Leuk, dit wil ik!

Verstillen is ongelooflijk moeilijk als je jezelf vanuit het niets (in hoge staat van paraatheid en vol opzwepende stofjes in je aderen) wil stilzetten, maar in de eerste module van ‘Onderweg naar jezelf’ leer je hoe je jezelf en je zenuwstelsel op vele verschillende manieren kunt kalmeren. De oefeningen zijn supersimpel en effectief en door de enorme variatie zijn er ongetwijfeld meerdere oefeningen die goed werken voor jou.

Module 1
Zelf je stresslevels verlagen

In de tweede module van ‘Onderweg naar jezelf’ ervaar je op uiteenlopende manieren hoe je op een zachte manier een moment van verstilling voor jezelf kunt organiseren. Je leert om in het ‘nu’ stil te zijn met je gedachten en emoties zodat je jezelf kunt geven wat je in het ‘nu’ nodig hebt.

MODULE 2
voelen in plaats van vermijden

Het vermijden van je emoties kost ongelooflijk veel energie en heeft als ongewenste bijwerking dat je je intuïtie niet kunt horen. Daarom gaan we in deze module aan de slag met het opruimen van oude pijn en onvervulde behoeftes. Door jezelf met eenvoudige oefeningen te helen en te troosten, hoef je lastige gevoelens niet langer weg te maken en daarmee maak je ruimte voor de stem van je intuïtie!

module 3
ruimte maken voor je intuïtie

De vierde module staat geheel in het teken van je lijf en zit boordevol mooie oefeningen waarmee je gaat ervaren dat verstillen kleiner, eenvoudiger én krachtiger is dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Ik leer je hoe je energie en verbinding met jezelf kunt initiëren, vasthouden én uitstralen. Zodat je vol zelfvertrouwen en energie aan jouw toekomst kunt bouwen en anderen voelen dat ze niet om je heen kunnen.

module 4
uit je hoofd, in je lijf

In de vijfde module wordt alles nog concreter. Je leert hoe je - door te verstillen - je intuïtie kunt gebruiken als kompas in je dagelijkse leven. Met originele oefeningen stem je af op je intuïtie en leer je keuzes maken op basis van het 'diepe weten' dat in je zit.

module 5
verstillen als kompas

Hoe neem je de inzichten en ervaringen uit deze online cursus nou mee in je dagelijkse leven? In deze module maak je van 'stil zijn met jezelf' een stevige gewoonte!

module 6
verstillen in de praktijk

Stil kunnen zijn met jezelf is een bijzondere vaardigheid die je leven verrijkt en ten positieve verandert. Let maar op!
In deze laatste module veranker je je nieuwe gewoonte om te verstillen. Wat voor jou fijn en haalbaar is op een goede dag, werkt waarschijnlijk niet als je gestresst bent en onder grote druk staat. Na deze module weet je daarom precies welke oefeningen je kunt inzetten op welk moment, hoe je je ook voelt.

module 7
verstillen op maat

leer stap voor stap hoe je jezelf kunt steunen in de chaos van alledag

Inhoud Onderweg naar jezelf

“Onderweg naar jezelf kwam voor mij precies op het goede moment in een hectische periode. Eerder heb ik bijvoorbeeld stiltedagen en stilteretraites gedaan, maar hoe verstil je nou in het dagelijks leven, als je even overloopt bijvoorbeeld? [...] Je krijgt heel veel verschillende oefeningen aangereikt waarmee je op ontdekkingstocht gaat. Sommige kun je elk moment van de dag inzetten, voor andere neem je de tijd om eerst te vertragen. Ze zitten achter luikjes in mijn hoofd die af en toe weer even opengaan. De begeleiding van Janneke is heel zorgzaam en open, ze creëert een veilige sfeer.”

- marije

Veelgestelde vragen

FAQ

Je behoudt twee jaar toegang tot de online omgeving, dus je kunt de cursus in je eigen tijd en tempo volgen en je kunt dus ook twee jaar lang terugvallen op de tientallen oefeningen.

Ik weet zeker dat je het kan met behulp van ‘Onderweg naar jezelf’! Alle modules zitten vol oefeningen die variëren van supersimpel tot uitdagend. Mijn uitleg is altijd eenvoudig en concreet én ik heb de oefeningen uitgebreid getest bij mijn klanten/coachees. Je kunt dit. Echt.

Deze vraag krijg ik vaak! Mijn cursisten hebben vaak al veel geprobeerd en zijn bijvoorbeeld zelfs op stilteretraite geweest. In ‘Onderweg naar jezelf’ leer je hoe je kunt verstillen ongeacht waar je op dat moment bent (in de supermarkt, op je werk, op een kinderverjaardag), hoe gestrest je ook bent en hoe weinig tijd je ook hebt. Je leert van mij dus JUIST NIET uren lang plaatsnemen op een meditatiekussen. Integendeel! Ik leer je hoe je kunt verstillen in de drukte en overwhelm van je echte leven, zonder dat je je groots en meeslepend hoeft terug te trekken. Marije, die je voorging, zegt hierover:

Tijd om het verstillen echt (weer) op te pakken. En dit keer doe je het niet alleen. Druk op deze knop om een kaartje te kopen voor de online cursus Onderweg naar jezelf.

ik koop een kaartje

Foto's door By Nouchka
© 2021-2023 School of Books
|     Website door Studio Above     |
Design door Studio Above | Foto's door By Nouchka