We beantwoorden je vragen met liefde! Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mailtje naar team@schoolofbooks.nl of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina

Over 1-op-1 coaching

In februari 2022 start ik met 1-op-1 coaching. Om samen fijn de diepte in te kunnen, is een wederzijdse klik en een grondige voorbereiding ongelooflijk belangrijk. In januari voer ik daarom kennismakingsgesprekken. Voelen we beiden de klik? Dan gaan we samen aan de slag! Heb je interesse? Boek dan onderaan deze pagina je kennismakingsgesprek.

💫 Een 1-op-1 traject duurt 4 maanden
💫 We starten met een live kick-off in de natuur (1.5-2 uur) waarin we bespreken waar je over 4 maanden wilt staan.
💫 Jouw persoonlijke wensen en behoeften vertalen we na de kick-off naar een helder en geïnspireerd trajectplan.
💫 Zodra we beiden volledig achter het trajectplan staan (hier nemen we max. een week voor) gaan we van écht start en hebben we elke 2 weken een sessie van 45 minuten via videobellen (7 sessies in totaal).
💫 De laatste sessie (1.5-2 uur) ontmoeten we elkaar opnieuw in de natuur.

Maatwerk is uiteraard mogelijk! Stuur daarvoor een mailtje naar janneke@schoolofbooks.nl.

In een 1-op-1 traject kijken we terug, blikken we vooruit én staan we stil bij wat nu is. Ons doel: Leren begrijpen en doorvoelen waar bepaald gedrag vandaan komt zodat je oude patronen blijvend kunt loslaten en echt vrij bent om te experimenteren met nieuw, gezond gedrag en je vrij van angsten en belemmerende overtuigingen je toekomst kunt vormgeven.

Misschien heb je al enorm veel werk verricht op dit gebied en weet jij heel goed hoe je stil kunt zijn met jezelf en waar je naartoe wilt met je leven. Maar hoe transformeer je je huidige leven naar het leven waar je naar verlangt? Waar moet je in godsnaam beginnen? En hoe krijg je je omgeving mee?

Boek onderaan deze pagina je kennismakingsgesprek.

De kick-off en de slotsessie van je traject vinden (als dit voor jou haalbaar is) plaats in de natuur. De overige 7 sessies van het traject doen we via videobellen.

Omdat voelend leren leven zo spannend, nieuw en overweldigend kan zijn, gebruiken we boeken als anker en rustpunt waar we steeds opnieuw naar terugkeren. Op deze manier bewaken we de kwaliteit, continuïteit en diepgang van je traject én kunnen we ons tijdens onze contactmomenten volledig richten op jouw reis van je hoofd naar je hart en alle blokkades die je hierin tegenkomt. Op dit moment kun je kiezen tussen drie trajecten:

1) Een traject rondom het levensveranderende boek The Artist's Way geschreven door Julia Cameron. Dit traject is voor vrouwen die er klaar voor zijn om het roer om te gooien. Lees hier meer.
2) Een traject rondom Playing Big geschreven door Tara Mohr. In dit traject leer je jezelf als bron van wijsheid en rust te zien, voor meer zelfvertrouwen, energie en daadkracht. (Pagina volgt zsm.)
3) Een traject volledig op maat, met hoofdstukken/boeken die naadloos aansluiten bij de thema's waaraan jij wilt werken. (Pagina volgt zsm.)

De manier waarop ik het samen lezen van boeken combineer met mijn 1-op-1 coaching is uniek. Natuurlijk kun je zelfstandig, met zelfhulpboeken of een (online) cursus, een heel eind komen. Maar uiteindelijk gaat niets je meer ondersteunen dan een persoon die je spiegelt, steunt en toejuicht. Iemand die uit eigen ervaring weet hoe iets voelt of is. Iemand die de grote lijn bewaakt. Iemand die jou écht ziet en die ervoor zorgt dat het traject je proces volledig ondersteunt.

De investering voor een traject van 4 maanden is € 1750,- inclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van € 583,33 inclusief btw.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Bekijk 1-op-1 coaching

Je hoort van ons binnen twee werkdagen!

Verzenden

Heb je een vraag?

School of Books helpt je graag!

Dank voor je berichtje. We hebben snel contact!

Foto's door By Nouchka
© 2021-2023 School of Books
|     Website door Studio Above     |
Design door Studio Above | Foto's door By Nouchka