Wie is Janneke? Een snelle kennismaking in 2 minuten 

bekijk het aanbod

Ik ben Janneke Kuipers, 38 jaar, boek-aholic. Ik groeide op in de meest noordelijke stad van Nederland en studeerde en werkte onder andere in Helsinki, Utrecht en Amsterdam. Over lezen en zelfontwikkeling raak ik nooit uitgepraat. Daarom heb ik School of Books opgericht.

In 2012 gooide ik mijn leven rigoureus om en woonde ik een half jaar op een berghelling in een Italiaanse olijfgaard. Sindsdien leef ik meer en meer het leven dat volgt uit mijn diepste dromen en verlangens.

Dat je geen grote buitenlandse reis nodig hebt om de regie over je eigen leven terug te pakken, bewijs ik in mijn coaching en met mijn online programma’s. Iedere dag is een nieuwe kans voor verandering!

Samen met mijn coachees en cursisten ga ik succesvol op zoek naar ruimte voor groei en verandering zodat ook hun leven kleurrijker en grootser wordt. Het leven is immers meer dan klaarstaan voor anderen en geleefd worden door de waan van de dag. 

Ha, lezer!

Een gesprek met Janneke is een van de beste cadeaus die je jezelf kunt geven. Onze gesprekken zijn oprecht, vol aandacht en zonder oordeel. Na afloop bruis ik van energie.

- cecile

Some (fun) facts about me 

ik ga graag in mijn eentje naar de bioscoop

Vlieland is mijn lievelingseiland

je mag me altijd wakker maken voor (perfect gesmolten) marshmellows

De Online Leesclub van School of Books is een echte aanrader. Doe je mee? Ik ben de host en ik zou het hartstikke leuk vinden om je te ontmoeten!

Meer over De Online Leesclub

Drie vragen aan Janneke

School of Books is er voor iedereen die hongerig is naar persoonlijke groei en verbinding. Speciaal voor jou heb ik al mijn boekenkennis en levenservaring vertaald naar mooie online programma’s, zodat jij je persoonlijk blijft ontwikkelen en deze kennis praktisch leert toepassen. Samen ontdekken we de ruimte in je leven, zodat je eindelijk het leven kunt leiden dat echt bij je past.

Als literatuurwetenschapper, historicus, redacteur en copywriter lees ik teksten op een intensieve manier. Ik ben getraind in het terugbrengen van grote hoeveelheden complexe informatie naar overzichtelijke, behapbare brokken. Tijdens mijn opleiding tot docent leerde ik informatie op aansprekende manieren overbrengen. Als manager in de zorg ontwikkelde ik me als coach en leerde ik mensen ‘uitnodigen’ om met zichzelf aan de slag te gaan.

Kennis opslurpen, lezen, groeien dat is wat ik het allerliefste doe, én waar ik een tijd geleden mijn baan voor heb opgezegd. Als expert in vallen en opstaan heb ik tientallen non-fictieboeken/zelfhulpboeken/memoires gelezen. Altijd met de focus op: Wat kan ik toepassen in mijn eigen leven? Hoe integreer ik deze wijsheden in mijn dagelijkse leven? Wat is de eerstvolgende stap die ik kan zetten?

WAT IS JOUW MEEST KENMERKENDE EIGENSCHAP?

WAT deed je voor je School of Books oprichtte?

VOOR WIE HEB JE SCHOOL OF BOOKS OPGERICHT?

Leven naar je diepste dromen en verlangens is niet vanzelfsprekend. Janneke nodigt je uit om in actie te komen zodat je leven iedere dag een beetje kleurrijker en meer ‘eigen’ wordt. En daarmee heeft ze haar droombaan gecreëerd. 

Oprichter School of Books, coach & docent/trainer

Janneke

Myrthe werkt keihard voor het waarmaken van haar grote droom: Het bouwen van een meergeneratiewoning in Brabant, met genoeg ruimte voor haar gezin én haar ouders. Verwachte start bouw: zomer 2022.

Klantcontact en project-management

Myrthe

Voor Robin is vrijheid: gaan en staan waar en wanneer je wil. Als VA (virtual assistant) werkt zij locatieonafhankelijk. Robin beantwoordt je mails mogelijk vanuit een exotisch oord met een virgin cocktail in haar hand of vanuit haar Amsterdamse poppenhuis. She’s living the dream!

Klantcontact en office- support

Robin

Maak kennis met het team van School of Books

Benieuwd naar het aanbod van School of Books?

Naar cursussen en masterclasses

Je hoort van ons binnen twee werkdagen!

Verzenden

Heb je een vraag?

School of Books helpt je graag!

Dank voor je berichtje. We hebben snel contact!

Instagram

De verschillende manieren waarop je Janneke kunt volgen

Op Instagram (@janneke.van.schoolofbooks) deel ik bijna dagelijks over mijn reis naar een zo authentiek mogelijk leven én hou ik je op de hoogte over de laatste nieuwtjes rondom School of Books.

Blog

Regelmatig verschijnt er op deze website een nieuwe blog waarin ik dieper inga op hoe ik in het leven sta en wat mij raakt en inspireert.

Podcast

Via de gebruikelijke apps en kanalen luister je ‘School of Books - De podcast’ waarin ik in gesprek ga met inspirerende gasten over boeken, zelfontwikkeling en onderwerpen als grenzen aangeven, luisteren naar je intuïtie en perfectionisme.

Nieuwsbrief

Maandelijks verstuur ik een vrolijke mail waarin ik alle inspiratie, lessen, tips, nieuwtjes en acties van de afgelopen maand bundel. Sta je nog niet op de lijst? Schrijf je dan hier in.

Foto's door By Nouchka
© 2021-2023 School of Books
|     Website door Studio Above     |
Design door Studio Above | Foto's door By Nouchka