Inspiratie & Tips

Af en toe heb je het gewoon nodig om je winkelmandje vol te gooien en door de check-out te gaan. Shopping therapy is zo lekkerrrrr...

Ben ik niet de enige in, toch? 

Via deze pagina vind je duurzame tips om die heerlijke geluksstofjes aan te wakkeren. Denk aan must read-boeken (chosen by yours truly) en originele cadeau- & lifestyletips, zoveel mogelijk rechtstreeks bij de makers geshopt zodat je de kleine ondernemers steunt.

Laten we beginnen met een cadeautje: de gratis mini-masterclass 'Proud Book Junk! Het verslavende effect van lezen'.

Deze mini-masterclass is een feestje voor iedereen die graag meer wil lezen én het biedt een gratis en effectief alternatief op de geluksstofjes die vrijkomen bij het shoppen.

Door een boek te lezen.

Echt waar.

Dat scheelt geld en het is ook een stuk beter voor onze planeet. ;)

Lees je hieronder ook nog even mijn gedachten over de vraag of geld gelukkig maakt en over lokaal shoppen?

Cadeautje voor jou!

Doe mij dat cadeautje!

Janneke is gewoon heel erg goed in boeken lezen. Daarmee bedoel ik dat ze met plezier, aandacht en intelligentie leest. Ze weet in ieder boek iets bijzonders te vinden en deelt dat maar wat graag met een ander.

lisa

Ik heb lang getwijfeld of ik op mijn website inspiratie & tips wilde delen. Omdat ik niet geloof dat geld uitgeven/spullen kopen gelukkig maakt.

Maar zeg nou zelf!

Een overvloed aan geld en spullen maakt misschien niet gelukkig, maar jij en ik genieten wel van goede boeken en fijne spullen, toch?

Ik krijg vaak de vraag van welk merk mijn fantastische jurken zijn en wat voor handige gadgets ik nu weer op de kop heb getikt.

Bovendien geniet ik ook altijd erg van het geven van cadeaus. Het hoeft niet duur, groot en luxe maar een perfect gekozen cadeau zegt zoveel meer dan woorden...

Omdat ik zeker weet dat jij je voordeel kan doen met mijn tips, heb ik drie mooie inspiratiepagina’s voor je gemaakt:Geld maakt niet gelukkig

Cadeautips

Lifestyletips

Boekentips

“We werken samen aan het vormgeven van jouw leven op jouw voorwaarden. En dit doen we zonder strenge leefregels en strakke schema’s, want daar geloof ik niet in.”

- Janneke

De meeste linkjes die ik op mijn inspiratiepagina’s heb verwerkt, zijn affiliate linkjes. Door deze speciale linkjes ziet de webshop dat jij dit product via mijn link hebt besteld (als je geen adblocker aan hebt staan). Jij betaalt niet meer dan normaal, ik ontvang een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit doe ik op eigen initiatief.

Winkels als Bol.com en Amazon betalen hun personeel bodemprijzen, zijn slecht voor het milieu en maken fysieke winkels in onze stadscentra kapot door oneerlijke concurrentie. Bekijk daarom mijn lijstjes en doe je voordeel met de tips, maar koop zoveel mogelijk lokaal!

Ik doe mijn best om zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken en affiliatepartners te vinden die de lokale middenstand steunen. Maar: Dit is work in progress. Je komt dus nog veel linkjes tegen naar Bol.com!

In Nederland is de prijs voor Nederlands- en Friestalige boeken gereguleerd door de ‘wet op de vaste boekenprijs’. Dankzij deze wet kosten Nederlands- en Friestalige boeken hetzelfde in ALLE (web)winkels. Koop dus lokaal: Het kost je geen cent extra en je redt waarschijnlijk je boekhandel!

Shop lokaal: Blije winkelier en je betaalt niet meer dan online

Cadeautips

Lifestyletips

Boekentips

download hier

‘Let's have fun! 8 tips voor direct meer plezier in je leven’

Vind je het ook zo lastig om 'gewoon' plezier te maken? Weet je eigenlijk niet waar je blij van wordt? Download 'Let's have fun!' en ontdek hoe jij direct meer plezier in je leven kunt introduceren.

download hier

‘verstillen in Tien stappen om je intuïtie luid & duidelijk te horen’

Met dit stappenplan leg je in 10 minuten contact met je intuïtie. 'Verstillen' brengt je zelfvertrouwen en energie om de juiste stappen te zetten op jouw unieke levenspad.

DOWNLoad hier

‘Proud Book Junk: Het verslavende effect van lezen’

In deze mini-masterclass neem ik je mee in de wondere wereld van boeken lezen en het positieve effect van lezen op ons brein. Je leert hoe je je voordeel met deze kennis kunt doen in je self care routine.

Verrijk jezelf met kennis & inzicht en ga meteen aan de slag!

Hongerig naar meer gratis content?

Foto's door By Nouchka
© 2021-2023 School of Books
|     Website door Studio Above     |
Design door Studio Above | Foto's door By Nouchka